Gå tilbage til Bolig, Indretning

Sådan kan du skabe forandring i dit soveværelse

Synes du, at dit soveværelse trænger til lidt forandring? Ofte skal der ikke særlig store ændringer til, førend rummet har fået et helt nyt look. Du kan altså let skabe forandring i dit soveværelse uden de helt store omkostninger – så hvorfor ikke give det et forsøg? Hvis du har brug for inspiration til, hvordan du kan give dit soveværelse en make-over, så læs med videre.

Mal væggene

Hvornår har du egentlig sidst givet væggene i soveværelset en klat maling? Malingen falmer med tiden, hvorfor et nyt lag maling i den grad kan gøre underværker, hvis det er noget tid siden sidst. Du kan eventuelt overveje, om væggene skal males i den klassiske hvide farve, eller om du kunne tænke dig at prøve noget nyt. For eksempel vil sandfarvet vægge skabe et flot og naturligt udtryk i soveværelset. 

Investér i en ny seng

Af og til skal der ske noget nyt, så måske er det på tide at investere i en ny seng til soveværelset? Sengen er i den grad med til at karakterisere soveværelset, så hvis du ønsker at skabe større forandring, så kan det være en idé at kigge på en ny seng. Hos Bedre Nætter kan du finde et stort udvalg af senge, som du kan dykke ned i.

Når du kigger på ny seng, skal du blandt andet overveje følgende:

  • Sengens stil – er du for eksempel til en seng med gavl?
  • Hvilken farve skal sengen være?
  • Hvad er dit budget?
  • Hvilken madras skal sengen have?

Ryk rundt på møblerne i rummet

Du kan sagtens pifte soveværelset op, selvom du ikke har de helt store midler at gøre godt med. Har du for eksempel overvejet at rykke rundt på møblerne i soveværelset? Du kan blandt andet ændre på sengens placering og dermed skabe masser af forandring i soveværelset – lettere bliver det ikke.

Dette indhold er sponsoreret